Veelgestelde vragen


Hoe kan ik punten verdienen?

U kan enkel punten verdienen en besteden in deze Online Geschenkencatalogus indien u deel uit maakt van het GfK ConsumerScanpanel. Hoe en hoeveel punten u kan verdien kan u terugvinden op de pagina ‘Sparen met GfK

 

Hoe kan ik mijn punten inwisselen?

U kan uw bonuspunten inwisselen in deze webshop. Kies het gewenste geschenk, plaats deze in het winkelwagentje en doorloop het bestelproces. Volg de instructies op de pagina’s.

 

Hoeveel bedraagt mijn puntensaldo?

Nadat u bent ingelogd wordt uw puntensaldo aan de rechterkant weergegeven. U kunt ook uw punten bekijken via het menu ‘Punten rekening’.


Hoe lang blijven mijn punten geldig?

Zolang u deel uit maakt van het ConsumerScan panel blijven uw punten geldig. Indien uw paneldeelname wordt stopgezet (door u of door GfK) blijven uw punten nog 6 maanden geldig na stopzetting. Nadien komen de punten te vervallen en worden deze afgeboekt.

 

Het product waar ik voor aan het sparen was is niet meer beschikbaar?

We streven er naar om onze catalogus gevariëerd en up-to-date te houden. Daarom passen we op jaarlijkse basis ons aanbod aan. In de mate van het mogelijke voorzien we voor de grotere geschenken een opvolgmodel. Zo beschikt u steeds over het meest recente product.

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Uw bestelling wordt in principe binnen 2 weken na uw bestelling geleverd op het adres dat u bij de bestelling heeft opgegeven. Indien u na 2 weken nog niets hebt ontvangen, contacteer ons dan via mail of via het gratis telefoonnummer. Het kan zijn dat het product iets langer op zich laat wachten of dat er iets mis is gelopen met de bestelling.

 

Waar wordt mijn bestelling geleverd?

Uw bestelling wordt geleverd aan huis op het adres dat u opgeeft bij uw bestelling. Standaard vullen we het adres uit ons systeem in, maar u kan dit indien gewenst aanpassen. (Opgepast! Adresaanpassingen die gebeuren in de webshop worden niet doorgegeven aan ons systeem. Indien u verhuisd bent en een ander adres wenst door te geven, dient u dit te doen via de website www.consumerscan.eu of door onze helpdesk te contacteren).

 

Kan ik kiezen wanneer mijn bestelling wordt geleverd?

Neen. Wij werken voor de levering van de bestellingen samen met een externe partner.

 

Wat als ik niet thuis ben op het moment dat het geschenk wordt geleverd?

Dan wordt het geschenk naar een ophaalpunt in uw buurt gebracht. De leverancier zal een briefje achterlaten in uw postbus met het adres en het tijdstip vanaf wanneer u het geschenk kunt gaan ophalen.

 

Mijn geschenk verschilt met het geschenk uit de catalogus?

Wij proberen deze online catalogus zo veel mogelijk up-to-date te houden, maar soms kan het dat een product (tijdelijk) niet meer beschikbaar is vanwege de grote vraag, stopzetting van de productie door de fabrikant, ... Wij zullen u dan altijd minstens een gelijkwaardig alternatief proberen te bezorgen. Indien het verschil tussen het gevraagde product en het beschikbare product heel groot is, zullen wij u altijd eerst contacteren. Indien u het alternatief niet wenst storten wij uw punten terug en wordt de bestelling geannuleerd.