Welkom! 

Welkom op de online geschenkencatalogus van GfK.  Hij verandert soms van uiterlijk, maar we zorgen er telkens voor dat jullie een ruime keuze hebben uit geschenken en waardebonnen. 

Maak dus vlug kennis met ons aanbod en doorzoek de verschillende categorieën om de verschillende geschenken te ontdekken. Je vindt natuurlijk ook alle producten terug in de geschenkencatalogus 2021 die je met de plaatsing van je scanner of de laatste ScanInfo van 2020 hebt ontvangen. 

Wij wensen je heel veel winkelplezier!

Jouw GfK-team!

 

Belangrijk! Vanwege de huidige situatie met betrekking tot het Coronavirus/Covid-19 kan de levering van sommige producten vertraging oplopen of zijn sommige producten niet meer beschikbaar. In de mate van het mogelijke zullen wij steeds een vervanging voorzien en wij zullen deze website steeds update. Indien uw bestelling hierdoor in het gedrang komen, dan zullen wij u steeds proberen persoonlijk te contacteren via telefoon. Onze excuses voor het tijdelijke ongemak. 

 

 

Vind je niet meteen iets in de catalogus? Doneer jouw punten aan Villa Rozerood!

Je kan jouw punten doneren aan ons goed doel Villa Rozerood. Dat kan al vanaf 1 punt. 

Neem contact op met de helpdesk van GfK via portal.nl@gfk.com of via 0800 14 986 en meld hoeveel punten jij wil doneren aan Villa Rozerood. Telkens wij een bedrag van minsten € 500 hebben gereserveerd, wordt dat bedrag overgeschreven op de rekening van Villa Rozerood. 

Zo zorgden GfK Belgium en haar panelleden reeds voor € 16.000 steun

                                                                                       Voor alle geschenken in deze webshop geldt : 

  • Wijzigingen in type, kleur en model voorbehouden
  • Noch Arvato, noch GfK zijn verantwoordelijk voor eventuele fouten in tekst of foto
  • Vertragingen bij levering kunnen eigen zijn aan externe partijen. GfK noch Arvato kunnen hiervoor verantwoordelijk gehouden worden
  • Artikelen met productiefouten of waarvan geen stock meer beschikbaar is, zullen steeds vervangen worden door een product van minstens dezelfde kwaliteit of betere kwaliteit dan het originele product.